Tepe Sosyal Tesisleri Yenileme Çalışması

Menemen Belediyemiz, Tepe Sosyal Tesisleri’nde 2 etaplı bir bakım ve yenileme çalışması başlattı.

İlk etap çalışmaları kapsamında 1000’er metrekare alana sahip düğün salonları bakımdan geçti ve kullanılamaz hale gelen havuzu yeniledik. Güvenlik altına alınan tesiste yapılan peyzaj çalışmaları ile ilk etap bakım ve onarım işlerini bitirip ikinci etabına yenileme çalışmalarına başladık.

 

İkinci etap çalışmalarımıza daha önce yanlış yalıtımı yanlış yapılan havuzdan sızan su nedeni ile hasar görüp kullanılamaz hale gelen 10 odalı konukevimizde bakım çalışmalarını başlattık. Salonların yan tarafında günün her saati hizmet verecek 2 katlı kafeterya tasarladık. Tesis sınırları içerisinde yapacağımız yeniliklerle burayı Menemen’in cazibe merkezi haline getireceğiz.

 

Yakın zamanda ihalesini gerçekleştirip halkımızın hizmetine sunacağımız Tepe Sosyal Tesislerimizde, ön kısmından aşağı doğru inen rekreasyon alanı tasarladık. Burada yapacağımız kamulaştırma çalışmalarıyla sağ tarafa 2 bin kişilik amfi tiyatro, sol tarafta da tarihi Ermeni Kilisesinin restorasyonunu gerçekleştireceğiz. Ayrıca rekreasyon alanında da şelale şeklinde aşağı doğru inen havuzlar bölgesi olacak.