Maraş Katliamı Menemen de anıldı
Maraş katliamında yaşamını yitirenler; sivil toplum kuruluşları, alevi dernekleri ve Menemen Belediye Başkanvekili ve Encümen üyelerimizin katılımı ile bir anma etkinliğinde anıldılar.

Maraş katliamında yaşamını yitirenler;  sivil toplum kuruluşları, alevi dernekleri , Menemen Belediye Başkanvekili ve Encümen üyelerimizin katılımı ile bir anma etkinliğinde anıldılar.

Maraş katliamının 42. yılı dolayısı ile İzmir Menemen ilçesinde, Menemen Pir Sultan Abdal Kültür ve Cemevi, Kent 2 Pir Sultan Abdal Cemevi, İzmir Elbistanlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,Asarlık Cemevi,Tokatlılar Karkıncık Köy Derneği,Dersimliler Derneği yöneticileri ve Menemen Belediye Başkanvekili Av.Deniz Karakurt ve meclis üyelerinin katılım ile Uğur Mumcu Cemevi de bir anma gerçekleştirildi.