T.C. İzmir Valiliği Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü 'nden Duyurulur..
HALKIN KATILIMI TOPLANTISI (İzmir Kuzey-Doğu Çevre Otoyolu (Km:0+000-41+000))

HALKIN KATILIMI TOPLANTISI

"İzmir Kuzey-Doğu Çevre Otoyolu (Km:0+000-41+000)" projesi

İzmir İli Çiğli, Bayraklı, Bornova, Buca, Karsıyaka, Kemalpasa, Menemen İlçeleri Gazi, Kemal Atatürk, Cumhuriyet, Zübeyde Hanım, Latife Hanım, Sancaklı, Doğançay, Laka, Atatürk, İnönü, Erzene, Çiçekli, Evka 3, Naldöken, Yakaköy, Kavaklıdere, Yeşilçam, Kemalpaşa, Gürpınar, Gemenlik, Gökdere, Kızılüzüm, 29 Ekim Mahalleleri Mevkii'nde T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan "İzmir Kuzey-Doğu Çevre Otoyolu (Km:0+000-41+000)" projesi ile ilgili olarak, ÇED Yönetmeliğin 9. Maddesi gereğince ÇED sürecine halkın katılımını sağlamak, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 15/04//2021  tarihinde, Mevlana Mah. 1776 Sok. No: 2/2 Bornova/İZMİR  adresinde Mazhar Zorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda Saat:10:30’da Halkın Katılımı Toplantısı yapılacaktır. ÇED başvuru dosyasına https://eced-duyuru.csb.gov.tr/eced-prod/duyurular.xhtml internet bağlantısından ulaşılabilmektedir.

Projenin ÇED sürecinin başladığı, ÇED başvuru dosyasının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün internet sayfasında halkın görüşüne açıldığı,ÇED süreci tamamlanana kadar projeye ilişkin her türlü görüş ve önerinin İzmir Valiliği'ne veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na iletilebileceği hususu ilanen duyurulur.